Bejelentkezés
 
 
1Ki lehet a Magyar Orvosok Szakszervezetének tagja?

Jelenleg bármely, alapnyilvántartásban szereplő (tehát pecsétszámmal rendelkező) orvos és fogorvos.

2Vállalkozó orvosok is lehetnek tagok?

Igen.

3Külföldön élő, dolgozó orvosok is lehetnek tagok?

Igen, várjuk őket is szeretettel. Már most is, ha meg egyszer hazatérnek, akkor különösen – reményeink szerint segíteni is tudunk nekik jogi tanácsadással.

4Jelenleg nem orvosi munkakörben is dolgozó, orvos, fogorvos végzettséggel rendelkező személyek is lehetnek tagok? (pl. kormánytisztviselők, szoftverfejlesztő stb.)

Igen.

5Hogyan lehet jelentkezni?

A belépési nyilatkozat a honlapunkon (ITT) érhető el, online kitölthető, illetve a kitöltés után kérjük a nyilatkozatot aláírva, majd szkennelve eljuttatni a regisztracio@magyarorvosok.hu email címre.

Javasoljuk, hogy a jelentkezés megerősítését e-mailben és küldjék meg!
6Mennyi a tagdíj?

A tagdíj összege 2023. július 01. napjától kezdődően 3.000,-Ft/hó. Azoknak a tagoknak, akik GYED, GYES valamint nyugdíjellátásban részesülnek, és a GYED, GYES valamint a nyugdíj időtartama alatt nem folytatnak kereső tevékenységet, a tagdíj összege 2023. július 01. napjától kezdődően 1.500,-Ft/hó. A tagdíj összegét a MOSZ bankszámlájára utalással kell megfizetni tárgyhó 15. napjáig.

7Mikor és hogyan kell befizetni?

A jelentkezés feldolgozását követően küldünk egy értesítést, hogy a jelentkezést elfogadtuk.

A tagdíj fizetése történhet:

A banki utalásnál az átutalási közleményben kérjük feltüntetni a befizető nevét és pecsétszámát, a könnyebb azonosíthatóság érdekében!

A bérlevonáshoz szükséges meghatalmazás a Letöltések menüpont alatt érhető el.

8Fizethetem az évi tagdíjat egy összegben?

Igen. (Utalással történő fizetésnél ezt javasoljuk.)

9A bérszámfejtés nem találja a Magyar Államkincstárnál a szakszervezetet. Mi a MOSZ MÁK Technikai száma?

Technikai szám: 86790 “KAMARAI TAGDÍJ”

10Mi a MOSZ célja?

Az Alapszabályban foglaltak szerint a MOSZ célja az egészségügyben dolgozó orvosok munkajogi és szociális érdekeinek képviselete. Alapvető feladatának tekinti elérni, illetve növelni a munkavállaló orvosok anyagi és erkölcsi megbecsülését, továbbá az orvosok közötti szakmai, emberi szolidaritást.

11Milyen szolgáltatásokat nyújt a MOSZ?

A MOSZ munkajogi védelmet és jogi tanácsadást nyújt tagjainak.
A kérdéseket, problémafelvetéseket a jogsegely@magyarorvosok.hu e-mail címre várjuk, illetve jogi tanácsadás elérhető telefonon, a megadott fogadóóra idejében:

Dr. Kónya Zsuzsanna

Kedden és pénteken 15-17 óráig

Tel.: +36 20 416 0158

Tel.: +36 70 455 0822A MOSZ a LIGA Szakszervezetek Konföderáció tagja. Ezért a MOSZ tagok jogosultak valamennyi – a LIGA által biztosított kedvezményre.

Ezekről részletes tájékoztatás a LIGA honlapján található:

http://www.liganet.hu/page/275/html/szolgaltatasok.html

12Hogyan lehet kilépni a MOSZ-ból?

Kérjük, hogy a regisztracio@magyarorvosok.hu e-mail címre küldje el saját e-mail címéről nevét, pecsétszámát és kilépési szándékát, rövid indoklással.

Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 8907822 Cikket olvasták: 2646 Layout & Coding: Dexef Kft.