1Ki lehet a Magyar Orvosok Szakszervezetének tagja?

Jelenleg bármely, alapnyilvántartásban szereplő (tehát pecsétszámmal rendelkező) orvos és fogorvos.

2Vállalkozó orvosok is lehetnek tagok?

Igen.

3Külföldön élő, dolgozó orvosok is lehetnek tagok?

Igen, várjuk őket is szeretettel. Már most is, ha meg egyszer hazatérnek, akkor különösen – reményeink szerint segíteni is tudunk nekik jogi tanácsadással.

4Jelenleg nem orvosi munkakörben is dolgozó, orvos, fogorvos végzettséggel rendelkező személyek is lehetnek tagok? (pl. kormánytisztviselők, szoftverfejlesztő stb.)

Igen.

5Hogyan lehet jelentkezni?

A belépési nyilatkozat a honlapunkon (ITT) érhető el, online kitölthető, illetve a kitöltés után kérjük a nyilatkozatot aláírva, majd szkennelve eljuttatni a mosz@magyarorvosok.hu email címre.

Jelenleg a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel postán korlátozottan tudjuk fogadni a belépési nyilatkozatokat, ezért javasoljuk, hogy a jelentkezés megerősítését emailben küldjék meg!
6Mennyi a tagdíj?

Jelenleg a tagdíj havi 300 HUF, tehát évi 3600 HUF

7Mikor és hogyan kell befizetni?

A jelentkezés feldolgozását követően küldünk egy értesítést, hogy a jelentkezést elfogadtuk.

A tagdíj fizetése történhet:

Kérjük jelenleg a csekkel való fizetést lehetőleg ne válassza, munkatársaink védelmében nem tudjuk biztosítani jelenleg a postázását!

A banki utalásnál az átutalási közleményben kérjük feltüntetni a befizető nevét és pecsétszámát, a könnyebb azonosíthatóság érdekében!

A bérlevonáshoz szükséges meghatalmazás a Letöltések menüpont alatt érhető el.

8Fizethetem az évi tagdíjat egy összegben?

Igen. (Utalással vagy csekken történő fizetésnél ezt javasoljuk.)

9A bérszámfejtés nem találja a Magyar Államkincstárnál a szakszervezetet. Mi a MOSZ MÁK Technikai száma?

Technikai szám: 86790 “KAMARAI TAGDÍJ”

10Mi a MOSZ célja?

Az Alapszabályban foglaltak szerint a MOSZ célja az egészségügyben dolgozó orvosok munkajogi és szociális érdekeinek képviselete. Alapvető feladatának tekinti elérni, illetve növelni a munkavállaló orvosok anyagi és erkölcsi megbecsülését, továbbá az orvosok közötti szakmai, emberi szolidaritást.

11Milyen szolgáltatásokat nyújt a MOSZ?

A MOSZ munkajogi védelmet és jogi tanácsadást nyújt tagjainak.
A kérdéseket, problémafelvetéseket a mosz@magyarorvosok.hu email címre várjuk, illetve jogi tanácsadás elérhető telefonon, a megadott fogadóóra idejében:

Dr. Kónya Zsuzsanna

Kedden és pénteken 15-17 óráig

Tel.: +36 20 416 0158

Tel.: +36 70 455 0822A MOSZ a LIGA Szakszervezetek Konföderáció tagja. Ezért a MOSZ tagok jogosultak valamennyi – a LIGA által biztosított kedvezményre.

Ezekről részletes tájékoztatás a LIGA honlapján található:

http://www.liganet.hu/page/275/html/szolgaltatasok.html

Átmenetileg, a járványhelyzetre való tekintettel a LIGA kártyák igénylése szünetel, amint újraindul, tagjainkat erről emailben értesítjük majd!
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 793013 Cikket olvasták: 2474 Layout & Coding: Dexef Kft.