Bejelentkezés
 
 
2020. augusztus 13. (csütörtök) 08:12Weborvos

Lehet pályázni az „Év Medikusa” díjra

A 400.000 forintos pénzjutalommal járó díj célja elismerni a sikeres egyetemi tanulmányaik mellett kiemelkedő közéleti teljesítményt nyújtókat.

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Orvostanhallgatók Szövetsége, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával idén is pályázatot ír ki “Év Medikusa” címmel. A 400.000 forintos pénzjutalommal járó díj célja elismerni a sikeres egyetemi tanulmányaik mellett kiemelkedő közéleti teljesítményt nyújtó orvostanhallgatókat, akik legtöbbet tesznek az emberekért és a közösségért. 

Az idén nyolcadik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a MOTESZ, az Orvos Szakmai Kollégium és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv.

A könyvhöz kapcsolódóan “Év Medikusa” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. A díj célja elismerni az egyetemi tanulmányaik során kiemelkedő tudományos, tanulmányi és közéleti teljesítményt nyújtó orvostanhallgatókat. 

Olyan orvostanhallgatók jelentkezését várjuk, akik a 2019/2020-as tanévben tanulmányaikat folyatják valamelyik orvosegyetemen és legalább két lezárt félévvel rendelkeznek. 

Az Év Medikusa Díj nyertese 400.000 Ft pénzjutalomban részesül. 

A zsűri elnöke:

Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke

A zsűri tagjai:

Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az MTA orvosi osztályának elnöke

Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke

Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke

Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnökségi tagja

Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke

 

A pályázáshoz a pályázati adatlapot itt lehet elérni!

A pályázatokat a szükséges mellékletekkel az evmedikusa@memt.hu címre lehet elküldeni 2020. szeptember 30-ig.

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 6087064 Cikket olvasták: 1823 Layout & Coding: Dexef Kft.