Bejelentkezés
 
 
2023. június 19. (hétfő) 06:29bama.hu

Új, korszerű eszközöket vásárolt a Siklósi Kórház

Két ultrahang készülékkel is gazdagodott a kórház, melyeket az urológián és a radiológián helyeztek el.

A Siklósi Kórház 293,72 millió forint értékű európai uniós forrásból származó vissza nem térintendő támogatást nyert járóbetegellátást szolgáló eszközparkjának fejlesztésére. A projekt keretében folyamatosan érkeznek a korszerű orvostechnikai berendezések, melyek révén az intézmény magasabb színvonalon nyújthat egészségügyi szakellátást a betegek számára - írta a bama.hu.

Az elmúlt héten a fizioterápia bővült egy premium 4 csatornás mágnesterápiás készülékkel, amely jelenleg az iparágon belüli legmodernebb technikát képviseli, valamint három premium fizioterápiás toronnyal (elektroterápiás, ultrahang, lézerterápia). Két ultrahang készülékkel is gazdagodott a kórház, melyeket az urológián és a radiológián helyeztek el, valamint egy mobil röntgen berendezéssel is bővült a vizsgálóberendezések sora.

Az urológiai készülékhez három vizsgálófej csatlakoztatható, melyekkel nemcsak a hasi urológiai szervek, hanem a herék, felszínt érintő elváltozások és a prosztata alapos vizsgálata is lehetségessé vált. A radiológiai ultrahang alkalmas a jelenlegi legkorszerűbb, speciális elasztográphiás vizsgálati módszerre is.

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 4315436 Cikket olvasták: 179 Layout & Coding: Dexef Kft.