KezdőlapAktualitásokJelentkezés/AdatfrissítésGY.I.K.A szervezetrőlAlapszervezetekDokumentumokLapszemleKapcsolatSzolgáltatásokKeresés
 
 
2020. július 16. (csütörtök) 18:42

Széles körű szakmai egyeztetésbe kezd a kormány

A koronavírus-járvány, a pandémia több olyan lépés meghozatalára kényszerítette az egészségügyi ellátást, amelyek felhívták a figyelmet az egészségügyi rendszerünk sérülékeny pontjaira.

A jobb és még eredményesebb védekezés, a hatékonyabb egészségügyi ellátás érdekében a kormány elhatározta az egészségügyi rendszer áttekintését és megújításának előkészítését. A munkát az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium nemzetközi és magyar szakértők bevonásával megkezdte.

Az EMMI közleménye szerint az átalakításhoz az állampolgárok és az egészségügyi dolgozó véleményét is szándékukban áll meghallgatni, és az átalakítás során figyelembe venni. Ezért kérik az egészségügyben dolgozó kollégákat a rendelkezésükre bocsátott kérdőív kitöltésére, hogy javaslataikkal segítsék az eredményes átalakítást.
 

Az intézményvezetők és az alapellátásban dolgozók az alábbiakban letölthető miniszteri leveleket és részletes tájékoztatást kapták meg. Foglalkoztatási formától függetlenül valamennyi munkavállaló egyedi azonosító kódot kap attól az intézménytől, amelyik regisztrálta az egyszeri bruttó 500 ezer forintos juttatáshoz.

A kérdőívek kitöltésére az alábbi időszakokban és az alábbi linkeken van lehetőség az egyedi azonosítók segítségével.

I. A kérdőívek elérhetősége a szakellátásban:

1. V
ezetők: https://urlap.nisz.hu/vezeto

2020. Július 13-20.

2. Orvosok és gyógyszerészek: https://urlap.nisz.hu/orvos

2020. Július 16-23.

3. Szakdolgozók és egyéb felsőfokú végzettségű egészségügyi dolgozók (pl. logopédus, klinikai szakpszichológus, gyógytornász, biológus): https://urlap.nisz.hu/szakdolgozo

2020. Július 20-27.

II. Kérdőívek elérhetősége az alapellátásban: https://urlap.nisz.hu/alapellatas

2020. Július 23-31.

Forrás: EMMI

Miniszteri levél az intézményvezetőknek letöltése

Miniszteri levél a munkatársaknak letöltése

Útmutató letöltése_Alapellátás

Útmutató letöltése_Szakellátás

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 3970432 Cikket olvasták: 2983 Layout & Coding: Dexef Kft.