Bejelentkezés
 
 
2020. november 8. (vasárnap) 20:40

Rendszerelhagyási nyilatkozatokat gyűjtenek a szakszervezetek

Az új szolgálati jogviszonyról szóló törvény ellen való tiltakozásul rendszerelhagyási nyilatkozatokat gyűjtenek az Összefogásban résztvevő szakszervezetek.
Minden egészségügyi és egészségügyben dolgozó aláírhatja az alábbi linken:

https://magyarorvosok.hu/alairas.php

Elkészült a rendszerelhagyási szándéknyilatkozatokat gyűjtő oldalunk. Amennyiben úgy érzitek a törvény jelenlegi formájában elfogadhatatlan, és január elsejétől nem szándékoztok a szolgálati jogviszonyról szóló törvény jogalanyai lenni, írjátok alá.

Ne feledjétek, ez egy lehetőség arra, hogy hallassátok a hangotokat, hogy az elégedetlenségetek eljusson a kormányhoz, és - amennyiben kellő számú nyilatkozat gyűlik össze - nyomást tudjunk gyakorolni a döntéshozókra, hogy szélesebb körben tárgyalóasztahoz tudjunk ülni, és képviselni az érdekeiteket.

A szándéknyilatkozatot minden egyészségügyben dolgozó aláírhatja, nem csak orvosok, hiszen a gyógyítás csapatmunka, és az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény minden egészségügyben dolgozóra vonatkozik.
Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, harmadik fél felé nem adjuk tovább.

Aláírható az alábbi linken:

https://magyarorvosok.hu/alairas.php
Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 4315392 Cikket olvasták: 2549 Layout & Coding: Dexef Kft.