Bejelentkezés
 
 
2021. január 7. (csütörtök) 06:38Weborvos

Megvan, mikor olthatják be a pedagógusokat

Az idős vagy krónikus beteg pedagógusok - minden más idős és krónikus beteggel együtt – a kiemelt célcsoportba tartoznak.

Az ATV Híradójával az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt közölte: az oltásokra az országba érkező vakcinák beérkezési ütemének megfelelően kerülhet sor. A minisztérium szerint a kormány eddig is és ezt követően is kiemelten kezeli a pedagógusok és a gyermekek egészségének védelmét.

"Ezért is tartatjuk be szigorúan a járványügyi intézkedéseket, fertőtlenítettük immár másodszor az intézményeket, vezettük be ősszel a kötelező hőmérőzést, végeztünk gyorstesztelést a köznevelési intézményekben és rendeltünk el azonnal rendkívüli szünetet vagy digitális munkarendet ott, ahol megjelent a fertőzés" - fogalmaznak. "Természetesen az idős vagy krónikus beteg pedagógusok - minden más idős és krónikus beteg állampolgárral együtt – a kiemelt célcsoportba tartoznak az oltási terv szerint" - hangsúlyozzák. Hozzáteszik: az oltásokra az országba érkező vakcinák beérkezési ütemének megfelelően kerülhet sor.

További részletek a cikkben.

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 7886576 Cikket olvasták: 1458 Layout & Coding: Dexef Kft.