KezdőlapAktualitásokJelentkezés/AdatfrissítésGY.I.K.BemutatkozásAlapszervezetekLetöltésekLapszemleKapcsolatSzolgáltatásokKeresés
 
 
2020. július 26. (vasárnap) 08:57Weborvos

Kásler ismét a járvány elleni védekezésről

Sokkal jobban bízom 140 ezer egészségügyi dolgozó véleményében, mint az előttem lévő egynéhány miniszterében.

A világjárvány elleni küzdelem során elmaradt halasztható orvosi műtétek 80 százalékát már ledolgozta a magyar egészségügy – közölte az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós az Életközelben című videósorozata legújabb részében a koronavírus járvány elleni védekezés kapcsán azt is elmondta, hogy Magyarország a londoni Deep Knowledge Group nemzetközi összehasonlításában is kimagaslóan teljesített, a világon a negyedik legeredményesebben védekező ország lettünk a sokszempontú elemzésben. A miniszter a jelenről szólva elmondta, miközben a világon tombol a járvány és körülöttünk is emelkedik a betegszám, Magyarország a járvány lecsengésének fázisa végén tart, alacsony esetszámmal.

Sokkal jobban bízom 140 ezer egészségügyi dolgozó véleményében, mint az előttem lévő egynéhány miniszterében - válaszolta arra a kérdésre, miért nem a volt tárcavezetőket, szakpolitikusokat kérdezik meg a tervezett reform kapcsán. Kásler Miklós azt mondta, valamennyi, 1990 óta hivatalban lévő egészségügyi miniszterrel beszélt, mindegyiknek elmondta a véleményét, és semmi nem aszerint történt. „Ezek után mit kérdezzek tőlük?

A beszélgetést megnézheti itt

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 1650213 Cikket olvasták: 452 Layout & Coding: Dexef Kft.