Bejelentkezés
 
 
2023. november 13. (hétfő) 06:55növekedés.hu

Ezzel a 15 szakmával lehet a legtöbbet keresni

Három, az egészségügy területén betölthető munkakör is felkerült a legmagasabb fizetések listájára.

Hogy pár év múlva melyek lesznek a sztárszakmák azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy most mely pozíciókban lehet átlagosan a legtöbbet keresni. A KSH adatok alapján, ha valaki szeretné, hogy az anyagi gondjai végre teljesen a múlté legyenek, nincs más dolga, mint felcsapni légiforgalmi irányítónak. Így havonta úgy 2,3 millió forintot is zsebre lehet tenni - írta a növekedes.hu.

A légiforgalmi irányítók mellett kiemelten jól keresnek többek közt a szakorvosok, a miniszterek, a brókerek, a sportolók, a bírók és az IT vezetők is. A KSH adatai szerint a TOP 15-ös listán a légiforgalmi irányítót a szakorvos követi, negyedik helyen az egészségügyi tevékenységet folytató egység vezetőjét találjuk, a 14. helyen pedig az általános orvosokat, tehát három, az egészségügy területén betölthető munkakör is felkerült a legmagasabb fizetések listájára.

Ha az éves jövedelmeket tesszük egymás mellé régiós bontásban akkor jól látható, hogy a területi különbségek elég komolyak. A budapestiek éves nettó jövedelme átlagosan több mint a másfélszerese az észak-magyarországiaknak. Továbbiak a teljes cikkben.

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 8908206 Cikket olvasták: 135 Layout & Coding: Dexef Kft.