KezdőlapAktualitásokJelentkezés/AdatfrissítésGY.I.K.A szervezetrőlAlapszervezetekDokumentumokLapszemleKapcsolatSzolgáltatásokKeresés
 
 
2022. július 28. (csütörtök) 13:47Weborvos

Egyre több magyar kórházban rendelnek el látogatási tilalmat

Az elmúlt napokban több kórház is szigorított a koronavírus nyári hulláma miatt.

Sajnos a koronavírus is annak ellenére, hogy nyár van fellobbant, magasabb esetszámot mutat, mint a korábbi nyarakon, de ne felejtsük el, hogy az előző két nyáron ami a koronavírus felfedezése óta eltelt az előző két nyáron még kötelező volt a maszkviselés, nem voltak tömegrendezvények" - nyilatkozta Rusvai Miklós virológus.

A covid terjedése miatt egyre több hazai kórházban rendeltek el látogatási tilalmat. Többek között július 21-től nem lehet bemenni a betegekhez a hatvani kórházban. Július 22-től a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetében, illetve július 23-tól pedig a salgótarjáni megyei kórházban is látogatási tilalom lépett életbe - írja az egészségkalauz.hu.

Július 26-tól a komlói kórház fekvőbeteg osztályain is látogatási tilalmat rendeltek el. Részleges látogatási tilalom van érvényben a fertőzöttek emelkedő száma miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban megelőzésképpen július 26-án 16 órától – egyelőre - az intenzív ellátást nyújtó osztályain: Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály (KAITO), kardiológiai őrző, posztoperatív őrzők, Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Osztály, Perinatális Intenzív Centrum (PIC) - olvasható a kórház honlapján.

További részletek a cikkben.

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 4665035 Cikket olvasták: 19 Layout & Coding: Dexef Kft.