KezdőlapAktualitásokJelentkezés/AdatfrissítésGY.I.K.A szervezetrőlAlapszervezetekDokumentumokLapszemleKapcsolatSzolgáltatásokKeresés
 
 
2021. szeptember 9. (csütörtök) 19:58Weborvos

Egy tucat egészségügyi döntést hozott a kormány

Nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűnek minősített a kabinet az Egészséges Budapest Programmal összefüggésben több beruházást is.

Egy sor egészségügyi döntést hozott a kormány a hétfő esete megjelent Magyar Közlöny szerint. Így hamarosan a tizedik évfolyamot teljesített orvostanhallgatók is olthatnak , már az idén 200 millió forint támogatásban részesül az állami tulajdonba került Róbert Károly Meddőségi Centrum, folytatódhat a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése is, felgyorsulhatnak az Egészséges Budapest Program beruházásai - írta a vg.hu.

Nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségűnek minősített a kabinet az Egészséges Budapest Programmal összefüggésben több beruházást is. A fejlesztések érintik a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáját, beleértve az új diagnosztikai központot, illetve a transzplantációs részleget. Emellett az egyetem több budapesti telephelyének beruházása is szerepel a listán.

A kormány 11 milliárd forintot hagyott jóvá a Fejér megyei Szent György kórház fejlesztésére, amelyre a pénzügyminiszternek már az idei költségvetésből 1,3 milliárd forintot kell biztosítania, jövőre pedig további 1 milliárdot. További részletek a cikkben

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 2345507 Cikket olvasták: 14 Layout & Coding: Dexef Kft.