Bejelentkezés
 
 
2024. június 19. (szerda) 15:07Magyar Orvosok Szakszervezete - LIGA Szakszervezetek

Budapesti Operettszínház ajánlat

Aktív MOSZ tagdíj befizetés és érvényes LIGA Szakszervezetek kártya mellett igénybe vehető szolgáltatás!

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatom, hogy június 20-án, csütörtökön 10:00 órakor megkezdjük 2024/25-ös évadunk első előadásainak jegyértékesítését, azaz megnyílik a jegyvásárlási lehetőség a szeptemberi és októberi hónapokra.

Aranyklub törzskártyával rendelkező Nézőinknek az elővásárlás egy nappal korábban, június 19-én, szerdán 10:00 órától nyílik meg.

Jegyvásárlás innen lesz elérhető. (https://operett.hu/musor) Az új évadban is számos musicallel, operettel és gálaműsorral készülünk Önöknek, tartsanak Velünk a továbbiakban is!

Bérlethosszabbítás/bérletvásárlás Operett vagy netalán musical rajongó? Szívesen megnézne több előadást is Színházunkban? A 2024/25-ös évad bérletei már elérhetők az alábbi linken, ráadásul 06.30-ig minden bérletünk még kedvezőbb áron vásárolható meg. Az elérhető bérlet-összeállítások megtekintéséhez kattintson ide. (https://operettszinhaz.jegy.hu/seasonticket)

Az új évad kezdete előtt, szeptember 6-án pedig a mára hagyománnyá vált Operett-forgatagon találkozhatnak velünk, ahol számos különleges programmal, műsorral és meglepetésekkel készülünk Önöknek. Érdemes tehát ellátogatni a Nagymező utcába, ahol egy napra minden a zenéről és a színházról szól majd! Az eseményen a szórakozás garantált, a részvétel pedig ingyenes.

2024. szeptember-október havi repertoár előadásaink:

Carmen musical, Monte Cristo grófja musical, Jekyll és Hyde musical, Csárdáskirálynő operett, La Mancha lovagja musical, Az Orfeum mágusa operett, János Vitéz daljáték, Álom, álom, édes álom operettgála, Szegény Dzsoni és Árnika mesés bábmusical, Túl a Maszat-hegyen mesemusical

Teljes műsor kínálatunkat a mellékelt műsorban tekintheti meg! Jegyvásárlás innen lesz elérhető.

Szeretettel várjuk Önöket Színházunkban a 2024/25-ös évadban is!

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 8907397 Cikket olvasták: 55 Layout & Coding: Dexef Kft.