Bejelentkezés
 
 
2023. március 17. (péntek) 15:47Magyar Orvosi Kamara

A Magyar Orvosi Kamara jelenti: 20.000

Két hét alatt már 20.000-en jeleztétek, hogy a Magyar Orvosi Kamara tagjai akartok maradni.

Kedves Kollégák! 


Két hét alatt már 20.000-en jeleztétek, hogy a Magyar Orvosi Kamara tagjai akartok maradni. Köszönjük ezt az aktivitást, ami azt jelenti, hogy Magyarországon egy tenni akaró, összetartó orvosközösség fogja tovább képviselni a betegei és a hivatás érdekeit. Mindenki, akit már regisztráltunk, hamarosan megkapja az erről szóló e-mailünket. 

Első körben biztosíthatunk mindenkit, gyógyítókat és a lakosságot egyaránt, hogy a Magyar Orvosi Kamara a továbbiakban is politikamentes szervezetként fog fellépni: nincs bal- és jobboldali orvoslás.

Ahogy az elmúlt években, ezután is a hiteles szakmai álláspont megfogalmazását tartjuk fontosnak és nem hagyjuk, hogy a politika címkéket ragasszon ránk. 

Milyen feladatok várnak a Kamarára? 

Rövidtávon a jogsegélynyújtás megszervezése az egyik legfontosabb célunk, a független etikai eljárások megszűnésével ez alapvető fontosságú lesz a többi tagi szolgáltatás fenntartása mellett. 

Továbbra is képviselni fogjuk az orvostársadalom és diplomás tagjaink érdekeit, de ezt a jövőben is csak tagjainkért tudjuk megtenni, ezért kérünk mindenkit, nyilatkozzon a MOK tagságának fenntartásáról!

Orvosként  felelősségünk van nemcsak a munkánkban, a gyógyításban,  az erkölcsi normák betartásában, hanem fontos szerepünk, felelősségünk van a társadalmi folyamatok alakításában is

A Kamara fontos és állandó célja marad a betegbiztonságért folytatott küzdelem, hogy méltó körülmények között, korszerű módon, a lehető legrövidebb időn belül gyógyíthassuk betegeinket.

Sokan kérdeztétek az önként vállalt többletmunka-felmondások kérdését. A letétbe helyezett felmondásokat természetesen továbbra is fogadják a megyei Területi Szervezetek, április elején döntünk majd a konkrét lépésekről. Addig a tagok megtartására fókuszálunk az üzeneteink célba juttatásával.

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 2609220 Cikket olvasták: 228 Layout & Coding: Dexef Kft.