KezdőlapAktualitásokJelentkezés/AdatfrissítésGY.I.K.BemutatkozásLetöltésekLapszemleKapcsolatSzolgáltatások
 
 
2020. április 1. (szerda) 18:29Magyar Orvosi Kamara

A járvány egészségügyi szolgáltatókra gyakorolt gazdasági hatása

A Magyar Orvosi Kamara tagsági fórumán egy csapat alakult az egészségügyi vállalkozások gazdasági kárának felmérésére. A problématérképet és a javaslataikat 2020.04.01-jén felterjesztik a MOK Országos Elnökségének.

Tisztelt Kollégák!

 

A kialakult járványügyi helyzet komplex kihívások elé támasztott mindannyiunkat. Helyt kell állnunk a kórházakban annak érdekében, hogy a rászorulókon segíteni tudjunk. Mindemellett pedig szembe kell nézzünk azokkal a gazdasági kihívásokkal is, amikre iparági tartalékokkal nem rendelkezünk.

Tagjaink jól tudják, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szakmai közösségünket támogassuk.

Látva a szükségleteket az egészségügyi vészhelyzet megoldásán dolgozó team mellett életre hívtunk egy kamarán belüli önkéntes csapatot, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzet vállalkozó egészségügyi szolgáltatókra gyakorolt gazdasági hatását is elemezze és segítse a rászorulókat.

Csapatunkkal dolgozunk az iparágunk aktuális problématérképén és erre építkezve tesszük meg javaslatainkat. Fontos célkitűzésünk, hogy mind az orvosi, mind a fogorvosi illetve a nem-orvos diplomás tagjaink (MOK DTESZ) problémáival is foglalkozzunk, azokat összegyűjtsük. 

 

Kérjük, hogy akik rendelkeznek a munkánkat segítő operatív gondolatokkal, azok az alábbi elérhetőségre küldjétek meg azokat: tamogatas@mok.hu.

Határidő: 2020.04.01.

 

Köszönjük!

Vissza
Kapcsolat Adatvédelem Számlaszámunk: 11100104-18180169-36000001 Látogatók: 436514 Cikket olvasták: 184 Layout & Coding: Dexef Kft.